Raaka-aineet & Laatutakuu

Pasargadissa kaikki tähtää yhteen asiaan: herkulliseen makunautintoon. Herkullisuus lähtee raaka-aineista, joista jokainen on tarkkaan valittu. Voimme mennä takuuseen raaka-aineiden tuoreudesta ja laadusta, koska tunnemme tarjoilemamme ruuan alkuperän täsmälleen. Kerromme alkuperän myös läpinäkyvästi kaikille. 60 prosenttia käyttämistämme raaka-aineista on kotimaisia, esimerkiksi kebab-lihaa  100% Suomalaista joka valmistettu korkealaaduista naudanlihasta.

Herkullisuus vaatii myös, että ruokaa voi syödä hyvällä omalla tunnolla. Siksi raaka-aineemme ovat kestävästi tuotettuja.Olemme tuoneet ruokalistalle runsaasti kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

Panostus raaka-aineiden vastuullisuuteen on yhteistyötä, jossa me ja tavarantoimittajamme kannustamme toisiamme entistä parempiin valintoihin. Samalla pyrimme lisäämään kuluttajien tietoisuutta vastuullisuuden tärkeydestä.Voit myös luottaa siihen, että raaka-aineemme ovat puhtaita ja turvallisia syödä. Valvomme ja mittaamme raaka-aineiden laatua ravintolamme tarkoin, jotta voit ruokailla meillä luottavaisin mielin.